БЮТИ ЕКСПЕРТИ

Виктория Стефан - Дермалайф

Виктория Стефан

Виктория Стефан е създател на концептуалния център DermaLife България, който отбеляза своята трета година. Виктория Стефан е завършила икономика в УНСС – София, а след това и Медицинския колеж „Йорданка Филаретова“ и паралелно специализира „Медицинска физика“ в Софийския университет. В индустрията на красотата Виктория Стефан „влиза“ като главен гримьор за България и треньор на едни от най-големите световни козметичните гиганти. В следващите десет години Виктория Стефан се отдава изцяло на лазерите и новите технологии за регенерацията и подмладяване на кожата. Създава първият бюти център в който прилага терапии за подмладяване, които влизат за първи път в България и Европа. След натрупаният опит и придобиването на мениджърски умения Виктория Стефан стартира първия концептуален център DermaLife България.

Виктория Стефан - Дермалайф

Д-р Ива Иванова

Един от най-успешните родни дерматолози и специалисти в областта на естетиката Д-р Ива Иванова е новото попълнение в екипа на Dermalife Bulgaria🌿 От 2006 до 2016 година работи в най-престижните клиники в Кувейт. Завършва Медицинския университет в София през 1993 г. Четири години специализира в Клиниката по кожни и венерически болести в Александровска болница. Има завършени квалификационни курсове, тренинги и придобити сертификати предимно в областта на естетичната дерматология и лазерите.
“Не може да започнеш да си правиш нещо на 50-60 години и да искаш да има внезапен ефект – обяснява Д-р Иванова. Започва се на 30-40 години и постепенно се добавят различни неща, за да се предотврати появата или да се запълнят бръчките. В екипа на Виктория Стефан се чувствам прекрасно заедно с всички колеги. Ще работя, както естетика така и дерматология, но главно в името на красотата на пациентите ”, споделя Д-р Иванова.

Анелия Христова - Дермалайф

Д-р Анелия Христова

Д-р Анелия Христова е завършила медицина през 1993г. Започва работа като анестезиолог – реаниматор. От 1994 г. до 2003 г. е специализирала анестезиология и реанимация в “Пирогов”. От 2003 г. до 2009 г. работи като анестезиолог в IV Градска болница – София. През 2009 става част от екипа за асистирана репродукция в столична клиника. Д-р Христова завършва курсове за прилагането на ботокс и филъри. Присъединява се към екипа на DermaLife през 2021 година като завежда звеното за интравенозни терапии и работи в сферата на естетиката.

Д-р Васил Стоянов

Д-р Васил Стоянов има повече от 10 годишен опит в естетичната дерматология – дермални филъри, мезоконци и плазмотерапия. д-р Васил Стоянов е завършил медицина в Русия / първа специалност – акушерство и гинекология, втора специалност – дерматология /. Последните години практикува в сферата на Естетичната дерматология в Русия, като работи в частна клиника по естетична медицина в Санкт Петербург. Д-р Стоянов е обучаващ треньор по Плазмолифтинг и Тредлифтинг. Прилага авторски технологии по лигатурен лифтинг. През последната година работи в DermaLide в основните направления – филъри, ботокс, имплантация на конци и авторски естетични корекции.

Д-р Васил Стоянов - Дермалайф

Кина Стефанова

Кина Стефанова е терапевт в DermaLife България. Тя е завършила Медицинския колеж “Йорданка Филаретова” и е работила като козметик и терапевт за прилагането на процедури както за лице така и за тяло. Има завършени различни курсове за работа с лазери и прилагането им в сферата на естетиката и красотата. В DermaLife България Кина Стефанова извършва терапевтични процедури за тяло с LPG, HIFU, както и прилагането на различни процедури за лице. Има завършен квалификационен курс по ламиниране на мигли. Изключително отговорна личност, която винаги може да ви препоръча най-добрата процедура или продукти за домашна грижа.

Кина Стефанова - Дермалайф

Testimonials

Пациентите за нас

Катя Пейчева, София, 45г.

Впечатлена съм от работата на Виктория Стефан, посрещна ме и ме консултира професионално. Предложи ми варианти за лечение на кожата, за които досега никой друг специалист не беше предлагал. Направихме план за лечението ми и в момента съм с много здрава и красива кожа. Препоръчвам ви DermaLife и Виктория Стефан.

Теодора Христова, София, 37г.

Винаги съм се страхувала от лазерните процедури, но щом попаднах в ръцете на Виктория Стефан и нейния екип видях високия професионализъм на работа с тези апарати и ефективността, която дават при подмладяване на кожата. 

Красимира Стоянова, Пловдив, 25г.

Проверих и прочетох за много специалисти преди да се подложа на процедури с филъри за устни. Искрено препоръчвам Д-р Стоянов, защото ме консултира много точно от кое имам нужда и кое в никакъв случай да не правя. Беше много внимателен и с прецизност към естетиката на лицето ми и желанието за по-пухкави устни.

Теодор Стойчев, София, 19г.

Имах акне, което дълго време не се махаше от лицето ми каквото и да пиех и с каквито и кремове да използвах. Един ден видях по телевизията интервю с Виктория Стефан, която показа нов метод с нетермичен плазмен газ за лечение на акне. Сега се чувствам още по-пълноценен и щастлив, защото кожата ми е мека, хубава и нямам последствия от акнето.