За нас

Derma Life Bulgaria – концептуален център за естетика и красота!

В стремежа си да имаме „нова кожа“ и да дадем максимално дълго време на лицето и тялото да се радват на младостта и красотата, създадохме с любов, знания и опит Derma Life България! Първият концептуален център у нас, който комбинира последните научи постижения в областта на „новата кожа“, „здравословното отслабване“ и „позитивно съзнание“.
В основата на Derma Life е Виктория Стефан, амбициозна и предприемчива дама, която преди три години създава своя бранд обединявайки различни медицински специалисти и бюти експерти. Събира ги с идеята за създаване на място, където клиентите да получат точна и обективна информация, и висока експертност за научно доказаните методи, които се прилагат. Derma Life е цялостна грижа не само в сферата на естетиката и дерматологията, отслабването и приложението на последно поколение лазери и нови техники, но и място за развитие на позитивно мислене и постигане на психологически баланс.
Виктория Стефан е завършила икономика в УНСС – София, а след това и Медицинския колеж „Йорданка Филаретова“, специализира „Медицинска физика“ в Софийския университет. В индустрията на красотата Виктория Стефан „влиза“ преди години като главен гримьор за България и треньор на козметичните гиганти „Lancome“, „Helena Rubinstein“, „Shisheido „ „Deborah Milano“ и „Max Factor“. Да се докоснеш до такъв висок клас марки и да работиш с тях дава на Виктория Стефан различното мислене за красотата, за класата и новото измерение на иновативните продукти и методи за прилагането им в сферата на естетиката, дерматологията и красотата. Първият център за красота, който създава Виктория Стефан и дава самочувствието, че освен специалист може да бъде и добър мениджър, експерт, който да прилага наученото в практиката, така че да изгради голяма и стабилна аудитория, която да я последва навсякъде.
След като създава DermaPRO и менажира и работи повече от пет години Виктория Стефан стартира първия концептуален бюти център Derma Life България.
Концепцията на Derma Life България е свързана най-вече с естествената поддръжка на кожата, а не толкова за нейната корекция. Екипът, който работи с Виктория Стефан имат задачата да докажат на клиентите, че красотата идва от чистата и гладка кожа, елегантната красота, която може да се постигне и с малко грим, който да подчертае характерните хубавите черти, за да прикрие дребните несъвършенства. Целта на Виктория Стефан е жените да имат самочувствието и здравата и красива кожа, за да излизат в обществото и навън без грим. Да владеят естетиката и баланса в килограмите на тялото и поддържането на визия, душевност и характер! Това е Derma Life България, създаден от Виктория Стефан!

Лукс, качество & комфорт

Пишете ни

3 + 6 =