Radiesse е инжекционен филър, съставен от гел на базата на калций, който може да промени контурите на лицето. Radiesse създава ефект на скеле, когато се инжектира под повърхността на кожата, като насърчава и поддържа появата на нов колаген. Основата на кожата се възстановява, което води до по-младежки вид.
 
Radiesse е безопасен, тестван и одобрен от FDA. Продуктът е направен от микросфери на базата на калций, суспендирани в гел. Този продукт, веднъж инжектиран, стимулира вашия собствен естествен колаген да расте. Radiesse ще повдигне хлътнали, сплескана, вдлъбнати области на лицето ви и ще намали бръчките, което води до много повече младежки вид.
 
С течение на времето нашите лицеви тъкани губят опора, което води до промяна в контура, формата и пълнотата. Radiesse ще повдигне, подкрепи и запълни областите на лицето ви, които са загубили обем. И резултатите са незабавни!
 
Този революционен филър – Radiesse – в съчетание с естетичния и професионален поглед на специалистите от Dermalife България може да повдигне, поддържа и преоформи бузите, челюстта и вдлъбнатините близо до носа, които са признаци на остаряването. Процедурата за обем на Radiesse се извършва от Д-р Васил Стоянов в Dermalife България. Той ще направи преценка спрямо вашите лични нужди и ще ви изслуша внимателно. Той ще направи план за повдигане, запълване и извайване на зони от лицето ви. Целта на Dermalife България е да ви дадем най-естествения вид и да поддържаме вашата лична идентичност и външен вид.
Radiesse създава естествени и дълготрайни резултати, които продължават до 12 месеца и повече. Трайността на резултатите зависят още от възрастта, типа на кожата, начина на живот и метаболизъм. Стандартно една процедура продължава около 30 минути. Обикновено ефектът е видим веднага след инжектирането.
 
ЦЕНА: 900 ЛВ.