Vivace

Vivace е процедура за подмладяване на кожата, която използва комбинация от микроигли и радиочестотна (RF) енергия за стимулиране на производството на колаген и еластин.

Разработено от Aesthetics Biomedical, това минимално инвазивно лечение може да ви помогне да направите кожата си по-стегната и гладка. Също така може да решите проблемите си с мимическите бръчки и фини линии, белези от акне, големи пори и неравномерен тен и текстура на кожата.

Препоръчват се курс на лечение от три до четири процедури, на интервал от четири седмици, за оптимални резултати.

Комбинацията от микронидлинг с радиочестотна енергия възстановява, както на епидермално ниво, така и на по-дълбоко дермално ремоделиране. Научната общност дават на Vivace една от най-високите оценки на лечение с RF микроигли.

С обезболяващ крем лечението е практически безболезнено. След това няма престой (в сравнение с други по-интензивни RF микроиглилни процедури, които могат да доведат до седмица престой в домашни условия). Тъй като Vivace microneedling доставя своята радиочестотна енергия до по-дълбоките слоеве на кожата, той е безопасен и ефективен за всички тонове на кожата, без риск от хиперпигментация.

Резултатите при терапия с Vivace зависят от регенерацията на клетките и развитието на нов колаген и еластин, така че отнема няколко седмици, за да започнете да виждате подобрение. Трябва да очаквате да видите окончателните си резултати шест месеца след последното лечение.

Vivace работи, като доставя радиочестотна енергия като топлина към долния слой на кожата на дермата чрез малки игли. Иглите и топлината създават прецизни микро перфорации, които ускоряват процеса на регенерация на клетките на тялото ви. Тази естествена лечебна реакция едновременно ремоделира структурните протеини на кожата ви- колаген и еластин и стимулира по-активното им производство. С течение на времето кожата ви става по-стегната, плътна и по-гладка.

Ефекти след терапията:

 • Видими резултати още след първата процедура
 • Лифтинг ефект – стегната и повдигната кожа
 • Цялостно подмладяване и озаряване на кожата
 • Намаляване и премахване на пигментни петна и избистряне на тена
 • Свиване на порите
 • Намаляване на акнето чрез унищожаване на бактерията, която го причинява
 • Премахване на белези от акне
 • Изглаждане и заличаване на фини бръчки на лице, ръце и шия
 • Премахване на стрии по тялото
 • Противовъзпалителен ефект и оздравяване на тъканите
 • Стимулиране на производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина и епидермални растежни фактори

Какво можете да очаквате след лечение с Vivace?

Терапия с VIVACE постига впечатляващи резултати при мъже и жени от всяка възраст и с всеки тип кожа. Процедурата е с кратък възстановителен период споделя Виктория Стефан от Dermalife България и допълва, че зачервяванията на третираните участъци преминават до няколко часа. За да осигурите оптимален ефект и да избегнете нежелани реакции, е желателно да избягвате нанасянето на грим 24 часа след терапията, както и да използвате агресивни почистващи продукти. Препоръчително е да не спортувате в деня на процедурата, а до седем дни след нея да избягвате масажи в третираните зони, както и посещението на сауна и парна баня. Терапията с VIVACE RF може да се прилага на всички тонове на кожата и независимо от сезона. Можете да се подложите на процедурата при наличието на татуировки и/или перманентен грим, като в този случай върху зоните с татуировки и перманентен грим не се правят микроперфорации. Можете да се подложите на процедурата две седмици след поставяне на филър.  За да удължите ползите, използвайте медицински грижи за кожата и носете слънцезащитен крем ежедневно със SPF 30 или по-висок.
 
Vivace може да се използва за стягане кожата на тялото, премахване на белези от стрии по тялото и други.
 
За консултации моля свържете се с наш специалист в Dermalife България, пл.Руски паметник , бул. “Македония” 44 тел: 0888608915