Безиглена мезотерапия ultrasound

Безиглената мезотерапия е неинвазивен метод за вкарване в кожата/клетките на активни съставки посредством електрически вълни. Отваря клетъчните каналчета, благодарение на което полезните съставки могат да се абсорбират по-добре, участва в метаболизма на клетките, насърчава клетъчното обновяване. Предизвиканата дисперсия на молекулите на активната субстанция подпомага свободното им проникване в клетката. Стимулира регенерацията и възобновяването на кожата. Чрез нея с помощта на ултразвук се вкарват активни съставки, които достигат на по-голяма дълбочина в кожата, там където са необходими – (хидратиращи, лифтинг, лечебни и др.) до дермалния слой на кожата.

Безиглената мезотерапия е предпочитана терапия, заради бързия ефект от третирането и впечатляващия резултат. Тази революционно нова технология напълно замества традиционната мезотерапия като избягва нейните странични ефекти.

Безиглена мезотерапия за околоочен контур и лице се допълва от подхранваща маска и терапия с LED светлина за стимулиране клетъчната регенерация и производството на колаген. Лицето е видимо освежено, кожата е по-стегната и гладка. Препоръчва се 2 пъти месечно за стимулиране на производството на колаген на кожата и поддържане на нейния свеж вид. Като цяло, за целите на безиглената мезотерапия за лице съществуват различни типове коктейли. Например при отстраняване на бръчки, пигментни петна или за подобряване цвета на лицето и др. могат да се използват коктейли от витамини, антиоксиданти и др. Терапиите срещу акне включват коктейли от витамини, антибиотици и антиоксиданти, а за оформяне на лицевия контур се ползват коктейли от еластин, аминокиселини, липолитици и колаген.

Масово използван компонент на коктейлите за лицеви процедури е хиалуроновата киселина. Често в техния състав влизат също витамини – преди всичко A, B, E и C. Те подпомагат синтеза на колаген и активират обменните процеси в кожата, благодарение на което се забавят процесите на стареене и се подобрява цветът на лицето.
Много често при тези процедури се ползват активни аминокиселини, които насърчават синтеза на протеини, необходими за младежкия и здравословен вид, както и антиоксиданти, които помагат да се блокират окислителните процеси в кожата и да се върне нейният младежки вид.

DermaLIFE препоръчваме безиглената мезотерапия, защото е специално насочена към тези, които искат да подобрят състоянието на кожата, нейната еластичност, мекота и свежест без да изпитват дискомфорт от убождането с игли. Процедурите са без никаква болка, без оттоци и синини.