Неоперативна блефаропластика

БЛЕФАРОПЛАСТИКА

Не оперативната блефаропластика Blepharo PLASMAGE премахва отпуснатата кожа над клепачите. За пръв път имаме възможност да предложим толкова качествени и моментални резултати, при това неоперативно и с кратък възстановителен период.

Как протича процедурата?

PLASMAGE апаратите, които използваме за не оперативната блефаропластика, генерират плазмен заряд, който въздейства на биологичните тъкани чрез контролирани импулси. При третиране на проблемната зона се получава сублимация на повърхностния слой на кожата. На третираното място се образуват много малки, фини корички (крусти), които падат за около десетина дни. За кого е подходяща процедурата? Както за мъже, така и за жени. 

Процесът на възстановяване е много бърз – между две и три седмици. Не остават синини или болка. Методът е сигурен и прецизен – не уврежда околните тъкани. Строго не препоръчително е излагането на слънце или ходенето на солариум, в продължение на два месеца след процедурата. Използвайте слънцезащитен крем с 50 SPF. 
Неоперативната блефаропластика може да се прави, както на горен, така и на долен клепач, където кожата е загубила своята еластичност и увисва. Процедурата се извършва от специалиста по регенеративна медицина Виктория Стефан.
 
Вижте още тук: