LPG за лице

Процедура с LPG на лице endermologie® е 100% натурална, неинвазивна, неагресива механичка стимулация на кожата, която реактивира метаболизма на клетките.

След 25 годишна възраст, независимо от перфектния начин на живот продукцията на колаген, еластин и хиалуронова киселина намалява. Кожата започва да се отпуска, губи плътност, появяват се бръчки по лицето, шията, деколтетето, ръцете.

Патентованата процедура LPG стимулира повърхността на кожата с микро-пулсации. Това води до ускорено производство на колаген от фибробластите. С тази процедура ние ви гарантираме производството на нов колаген и естетствена хиалуронова киселина с 80% , което възстановава обема на дермата и бръчките се заглаждат. Синтезът на еластин се увеличава с 46%, което прави кожата по-устойчива и плътна. Заличават се динамичните бръчки от мимиката.

СТЯГАНЕ НА КОЖАТА НА ЛИЦЕТО, ШИЯТА И ДЕКОЛТЕТО С LPG

С течение на времето, заради процесите на стареене, лицето губи своя младежки стегнат вид, овалът на лицето се отпуска, бръчките около устните се задълбочават, задълбочават за назолабиалните бръчки, клепачите се отпускат.
Благодарение на патентаваната система на LPG чрез микропулсации се стимулира производтвото на колаген и еластин. Това води до дълготраен естетствен лифтинг ефект.
По-стегната и плътна кожа (+70%*); Епидермисът възстановява естествената си стегнатост и блясък; Постепенно кожата се стяга,а лицето възстановава контура си.
Патентованата технология на LPG за лицето използва микропулсации, които осигуряват истинска тренировка на лицето. Тази стимулация: ексфолира повърхността на кожата, напълва тъканите с кислород, подобрява микроциркулацията и детоксикира.

Намаляване на двойна брадичка с LPG

Двойната брадичка е сериозен естетичен проблем, който засяга както жени, така и мъже на почти всички възрасти: променя цялостния вид на лицето, което изглежда по-пълно. Причината е увеличаване на мастните клетки, успоредно с намалено производство на колаген и еластин. Това води от отпускане на мастната тъкан и появата на двойна брадичка.

Използвайки специална програма LPG стимулира адипоцитите (мастните клетки), което води до освобождаване на мазнини от зоната. Това води до: оформяне на контура; намаляване на обема на двойната брадичка, стягане на брадичката, лифтинг. DermaLIFE сме специалисти в терапиите с LPG за лице и тяло. Изготвяме специален план за възстановяване на кожата с различните възможности на LPG.