HIFU ЛИЦЕ

HIFU е технология от бъдещето, която ни прави по-красиви, млади и със стегната кожа! Какво е HIFU? Отговарят специалистите от DermaLIFE България: Това е ЛИФТИНГ ефект, който не може да се постигне с нито една друга процедура! Този метод е огромен пробив в неинвазивната естетичната медицина. Високо интензивен фокусиран ултразвук (HIFU), който директно доставя топлинна енергия до SMAS слоя и подкожната тъкан, която стимулира подновяването на колагена в кожата и по този начин подобрява текстурата и намалява отпускането на кожата. HIFU буквално постига резултатите от оперативен лифтинг на лицето или тялото, но без никаква инвазивната хирургия или инжекции, освен това, при тази процедура няма време за възстановяване. Също така, работи еднакво добре при всички цветове на кожата, за разлика от лазери и интензивни импулсни лампи, при които цвета на кожата е от значение. Кожата ще бъде вдигната и опъната наведнъж, и действието ще продължи до 3 години, споделят бюти експертите от FermaLIFE България.

Температурата, постижима в дълбоките нива от механичния и топлинен ефект на системата HIFU може да достигат от 65º до 70º, което води до микро-лезии, увеличаващи капацитета на естествена регенерация на тъканите. Тези температури превишава значително нивата 45º-50º, които могат да бъдат постигнати при използването най-дълбочинните системи на конвенционалните радиочестоти. По същия начин HIFU е в състояние да достигне дълбочина на въздействие в дермата от 4’5 мм, за разлика от радиочестотните системи, които достигат дълбоката дерма разположена максимум на 3 мм.
HIFU процедурата на зона лице включва гуша, брадичка, лицев контур, бузи, чело и околоочен контур? Освен това се сменят до три накрайника, всеки от които индивидуално се определя според кожата на клиента.

Не се препоръчват процедурите HIFU при бременност и кърмене, при инжектирати филъри и ботокс, наличие на открити рани върху кожата, тежки форми на акне по лицето и шията,прием на антикоагулантни препарати.

Предимства на HIFU подмладяването: Безболезнено и без възстановителен период! Безопасно – минимален риск от усложнения, особено когато се извръшва от доказани експерти със сертификати за работа с каквито разполагат специалистите от DermaLIFE българия. Дълготрайни резултати и липса на странични ефекти. Възможно е само краткотрайно зачервяване. Не предизвиква кожни наранявания. Процедура HIFU се препоръчва по всяко време на годината, без ограничение относно фототипа на кожата.