Безиглена мезотерапия B.D.R.

Aнти ейдж терапия

Ако искате да върнете изящният контур на лицето си, да се справите с бръчките и разширените пори или загрубялата текстура на кожата по естествен начин? Бюти експертите от DermaLIfe България ви препоръчваме безиглената терапия Beauty Defect Repair! Безиглената мезотерапия е подходяща за всеки тип кожа и сезон. Тя е перфекната анти-ейдж терапия за обновяване и освежаване на лицето, шията и деколтето, включително на деликатните зони около очите и устните. Дава моментален видим ефект, без болка и без странични ефекти. Чрез микро перфорация се вливат в дълбочина мощни активни вещества, за да се стимулира естественото подмладяване на кожата и забавяне на процесите на стареене. Терапията повишава производството на колаген и еластин в дермата, за да я изглади и омекоти в дългосрочен план. Терапията включва три етапа:

  • Нежен, биологичен пилинг, който премахва мъртвите клетки от повърхността на епидермиса, шлифова кожата до диамантен блясък, увеличава над 100 пъти абсорбционната способност на кожата.
  • Мезотерапия XL се осъществява със стерилен апликатор, с който може да се обработва дори горния клепач и зоната „пачи крак“, като се създават множество отвори в кожата за по-лесно и дълбоко проникване на нано филъри с хиалуронова киселина.
  • Мезотерапия XS богато попълва бръчките с нано филъри и стимулира естественото обновяване на кожата. Резултатът е моментален и видим, безболезнен и без странични ефекти. Бръчките са видимо изгладени, тенът става по-сияен и равномерен, а самочувствието ви се покачва значително още след първата терапия. За дългосрочен ефект се препоръчват между 4 и 6 терапии.

 

В DermaLIFE предлагаме и патентован комбиниран метод, който включва: Контролирана микроперфорация + локално попълване на околоочен контур, повдигане на клепач, шия, деколте, ръце.
Комбиниран метод: фракционна мезотерапия + био пилинг + микро и дермабразио + локално попълване на дълбоки бръчки.

BDR е немска медицинска концепция за красота, която е успешна комбинация между парамедицинска технология и висококачествена дермацетика с въздействие на всички нива на кожата: Епидермис – пори, пигментация и козметични дефекти; Дълбочинно – доставяне на дермато съставки в дълбочина; Стягане и уплътняване на кожата, веднага след първата процедура; Въздействие върху всички зони – лице, шия, деколте и околоочен контур, долен и горен клепач; Long-lasting – Удължен ефект след терапиите, след един курс годишно; Подготовка преди инванзивни и неинванзивни медицински процедури;

DermaLIFE препоръчваме безиглената мезотерапия, защото е специално насочена към тези, които искат да подобрят състоянието на кожата, нейната еластичност, мекота и свежест без да изпитват дискомфорт от убождането с игли. Процедурите са без никаква болка, без оттоци и синини.