LPG за тяло

През последните 20 години LPG – световният лидер в областта на третирането на съединителна тъкан, въведе множество технологични изобретения, предназначени да подобрят здравето, красотата, самочувствието и постиганите резултати.

Задържането на вода допринася за целулита, но целулитът се състои и от мазнини и токсини, в допълнение към водата, задържана в хиподермиса (дълбоката зона на кожата, под дермиса, която е богата на мастни тъкани).

Какво е “портокалова кожа”? Това е термин, използван за описание на външните знаци за събития, случващи се под кожата: стените, разделящи мастните клетки се деформират и обтягат своите закрепващи точки. Тази деформация прави кожата да изглежда на вълнички.

Ако целулитът е мазнина, защо не изчезва след физически упражнения? Мазнината в целулита е затворена и не може да влезе повторно в циркулация, дори когато тялото се обърне към своите мастни резерви. Тялото се нуждае от помощ, за да премахне пречките и да засили използването на тази мазнина от метаболизма.

ПРЕДИМСТВАТА В 3 ДЕЙСТВИЯ

Действие 1 –   Против задържането на вода. Премахване на пречките (създадени от целулита). Захваща и изпъва кожата, като стимулира циркулацията. Действието на валяците и ритмичните движения спомагат за освобождаването на вода и отпушването на кожата.

Действие 2 – Против “портокалова кожа”. Стимулира метаболичните обмени (възпрепятствани от целулита). Стените, деформирани от обема на мастните клетки преминават през “опъваща” гимнастика чрез действието на валяците и са стимулирани от движенията. Стават по-гъвкави и вече не пречат на циркулацията. Кожата става по-гладка.

Действие 3 –  Локализирано анти-мастно действие. Подобрява тонизирането на кожата (набраздена от целулита). В същото време мастните клетки се освобождават от притискането. Обемът на мастните клетки намалява и деформираните стени възвръщат първоначалната си форма. Ефектът е доказан и дълготраен!

Последното проучване, направено от професор Ж.П.Ортон (Дерматология, Университетска Болница Ница) клинически оцени продължителността на ползите, осигурени от Keymodule.

Ключови резултати: Периметър (диаметър на бедрото)-допълнително  намаление (от –1.4 до –2см). Вълнообразна повърхност – допълнително 40%-но намаление на белезите по кожата. Keymodule е също и инструмент за:

Третиране на подути крака: Вените получават двойно третиране от LPG. С увеличаването на степента на циркулация през вените и на кожната подвижност и еластичност, болката постепенно намалява и краката се чувстват по-леки. Освен това те стават по-тънки и циркулацията се подобрява.

Третиране на отпусната кожа: С LPG е възможно да се активизира раздвижването на тъканите, за да се предотврати стареенето, да се ускори елиминирането на отпадъци и да се стимулира кожата и клетките й. Всички тъкани са подложени на истинска “гимнастика”: стимулират се фиброудари, за да се засили производството на колаген. Подобрява се тонизирането на кожата.

Третиране на жени след бременност: LPG помага на жените да си възвърнат по-бързо силуета от преди раждането, като стимулират тъканта да започне нормално елиминиране и спомагат за усилената циркулация. Справя се с целулита, натрупан по време на бремеността и отпуснатите зони, като например коремчето.

Третиране на локализирани мазнини при мъже: Поради генетични причини, мъжете не страдат от целулит. Въпреки това, заради възрастта и заседналия начин на живот, мазнини могат да се натрупат в специфични зони на тяхното тяло. LPG помага за освобождаване на тялото от тези зони с излишно тегло. В комбинация с физически упражнения, лечението помага на метаболизма да изгори мазнините, влизащи в циркулацията.  Тялото си възвръща формата и се подобрява мускулният тонус.

Третиране на белези (след изгаряния, операции и др.), ревматология (артроза,тендовагинити и др.),травматология (фрактури, навяхвания, ортопедично и функционално лечение), трансплантации, фиброза след облъчване.

LPG е инструмент, който осигурява вакуумна терапия, оборудвана с 2 независими моторизирани валяка, които захващат и стимулират кожата. С изключителната технология, патентована от LPG кожата не се засмуква, а се повдига внимателно и се подлага на енергична “гимнастика”.

Масажът с валиране представлява техника за ръчен масаж, която като цяло е болезнена. Обратно, независимите валяци на главите на LPG механично стимулират кожата по много разнообразен и адаптиран начин без да нараняват кожата.

След колко сеанса се получават видими резултати? Процедурите трябва да се правят два пъти седмично на интервали 2-3 дни, за непрекъснат период от време. Необходими са минимум 15 сеанса, всеки от 35 минути. Видими резултати се появяват след 5-6 сеанса и продължават да се подобряват с напредване на третирането.