HIFU Body

HIFU Body e последно поколение процедура за стягане и оформяне на тялото използващ HIFU (ултразвукова) технология или така наречения неоперативен SMAS лифтинг. Третира успешно области с мастни натрупвания по тялото, подходящ за отслабване в областта на корема, паласки, бедра, бричове, ръце, задни части и др. Редуцира ефективно целулита и изглажда стриите.

Процедурата HIFU body повишава вътреклетъчната температура и ускорява разграждането на масните депа. Може да се използва за насърчаване на кръвообращението, стимулиране на клетъчната активност, забавяне на стареенето на кожата. Стимулира естественото производство на колаген и еластин. Процедурата стяга и оформя силуета.

HIFU body действа в дълбочина: от 0,8 см до 1,3 см. Уреда насочва множество фокустни вълни, предизвиквайки силни улразвукови вибрации дълбоко в мастната тъкан, които разбиват мебраните на мастните клетки, подобряват кръвообращението и метаболизма.

Видим и дълготраен ефект само с една процедура! Максималният ефект се разгръща от 8 до 12 месеца, като зависи от вида, типа и отпуснатостта на кожата. Подходящ за цялото тяло и всеки тип кожа.

След процедурата за тяло избягвайте използването на сауни, парни бани и други затоплящи процедури в следващите 2 седмици.

Как работи HIFU технологията?

HIFU лифтингът, или така наречения неоперативен SMAS (мускулен апоневротичен слой) лифтинг  е нов и безопасен метод за подмладяване на кожата и меките тъкани на лицето и тялото.

HIFU  body е оптималното решение за всички, които не смеят да се подложат на пластична операция и целят трайни резултати на стопяване на мастни натрупвания и оформяне на силуета без време за възстановяване и болка.