ЕЛЕКТРО-МАГНИТНА СТИМУЛАЦИЯ НА МУСКУЛИТЕ

Представяме ви единствената неинвазивна процедура за изграждане на мускули и контуриране на тялото. Използвайки високоинтензивна фокусирана електромагнитна (HIFEM) технология, машината предизвиква супер максимални мускулни контракции, където и да се постави, изграждайки мускулни клетки, както по количество, така и по размер много по-бързо от типичните силови тренировки.

По време на клиничните тестове, пациентите са видели 16% увеличение на мускулите и 19% намаление на мазнините само за 6 процедури!

Иновативната HIFEM технология произвежда бързи мускулни контракции, които изграждат мускулни влакна, като същевременно използват енергия от съседните мастни клетки. Тези две едновременни действия за изграждане на мускули при изгаряне на мазнини водят до отлично тонизиране на целевата зона. Интензивността на HIFEM преминава през фази, последната от които използва бавни, но мощни контракции, които изхвърлят млечната киселина и токсините от самото третиране – така че да няма застой.

Сесията трае 30 минути, в които апаратът предизвиква над 50 000 дълбоки мускулни контракции – нещо, което обикновените упражнения не могат да постигнат.

Процедурата е подходяща както за мъже и жени с активен начин на живот, така и за хора, които нямат време за дълги тренировки във фитнеса, но пък искат да подобрят физическото си състояние. Третират се различни зони – корем, бедра, седалище, ръце или прасци. Единственото, което е нужно да направите, е да се отпуснете и да си почивате, докато системата работи за мечтаното ви тяло!

Можете да почувствате осезаеми резултати след първото третиране. Видимите подобрения обикновено се отчитат две до шест седмици след първата сесия и продължават да се подобряват няколко седмици след сесиите.

Процедурата се усеща като интензивна тренировка за цялото тяло. Ще почувствате, че мускулите се свиват, но няма изпотяване, болка и задържане на килограми.

Това е напълно безопасен апарат без неблагоприятни странични ефекти. Най -много може да почувствате мускулна треска (като след тренировка), но тя ще отшуми ден-два.