НЕОПЕРАТИВНА ЛИПОСУКЦИЯ С EXIMIA

EXIMIA е революционна техника за професионално неинвазивно отслабване и предлага най- съвременни решения за справяне с излишните килограми в три стъпки. Мултиполярната лазерпорация с вибрации е уникална и ефикасна алтернатива на хирургичната липосукция, която благодарение на патентована технология от най-ново поколение помага да се намали обемът на мастната тъкан за много кратко време и без странични ефекти. Мултиполярната лазерпорация с вибрации представлява Дермо електропорация (подобрена в мултиполярна версия) с терапия Low Laser Therapy 635nm и вибрации.

Синергията между трите технологии е възможност за липо редукционни лечения. Благодарение на факта, че електропорацията има ролята да “инжектира“ активни съставки през епидермалната бариера, лазерът (635nm), има ролята да разбива връзките на клетъчните липиди, а ефектът, който се получава е създаване на преходни пори в клетъчната мембрана, а вибрациите предлагат неинвазивна невростимулация, която помага да се получат по-ефективни и по-бързи резултати.

Подобряване процеса на липолизата. Това е уникална алтернатива за отслабване в сантиметри:
Намалява обиколката на третираната зона с до 5 см / процедура;
Унищожава локализираната мастна тъкан;
Гарантирани резултати още от първата процедура;
Най-предпочитаната процедура от европейските звезди в поддържането на неустоима форма на тялото;
 
 
ENDO RADIO MAG е патентована технология, която съчетава 3 революционни терапии, които действат едновременно и имат антицелулитен ефект:
Ендодермален вакуум – елиминира целулита в различни стадии;
Биполярна радиочестота – стимулира производството на колаген и еластин, възстановява еластичността на кожата и третира стриите;
Магнитотерапия – активира кръвообращението, елиминира токсините и оксигенира тъканта;
 
Намалява целулита с до 95%;
Възстановява еластичността и тонуса на кожата с до 80%;
Генерира разтягане на кожата – ефекта на “skin tightening”;
Персонализирано лечение благодарение на предварително изготвени програми;
Облекчава старите стрии и третира стриите с червеникав цвят в ранния етап;
Оксигенира клетките, като по този начин активира циркулацията по нивото на кожата;
 
EXIMIA за тяло е доказана концепция от процедури с международен атестат. Процедурата е сигурна, безболезнена, безопасна и без странични ефекти. Имаме клинично доказани резултати.Това е иновативна технология създадени от лекари с гарантирани резултати още от първата процедура. 7 съвременни технологии вградени в едно оборудване. Цените за работа с EXIMIA за тяло вижте в нашия сайт, те са разпределени за зони и времетраене.
 
Цени:
EXIMIA -ТЯЛО
Голяма зона (корем или бедра) – 45 мин 130 ЛВ.
2 зони (бедра и корем / корем и гръб) – 60 мин 160 ЛВ.
3 зони (бедра, корем и ръце / прасци / гръб) – 90 мин 200 ЛВ.