Мигли и Микроблейдинг PhiBrows

Ако веждите ви са редки, прекалили сте със скубането им или искате да уплътните цвета им? Доверете се на професионализма на нашите сертифицирани специалисти.Открийте най-популярната процедура Микроблейдинг PhiBrows с топ продуктите в момента в Европа! Това е японска техника за рисуване косъм по косъм, изцяло ръчен метод при който се използват микро игли. С тяхна помощ в повърхността на кожата се вкарва пигмент, с който се рисуват множество единични косъмчета. Методът се нарича PhiBrows заради технологията, която се използва за изчисляване формата на веждите според златното сечение (phi 1.618) и морфологията на лицето.

Ето и стъпките за извършването на процедурата:

• Консултиране относно вашите желания със сертифицирания специалист завършил PhiBrows Academy Кина Стефанова.

• Започва се с очертаване на веждите с молив, който се изтрива. Формата на веждите трябва да е индивидуална, спрямо чертите на лицето.

• Тест напасване на цвета на пигмента спрямо цвета на вашата кожа и косъм.

• Преди да се премине към самия микроблейдинг, на веждите се нанася локален обезболяващ крем, за да се намали дискомфортът. Възможно е да усещате лек дискомфорт, но като цяло процедурата е безболезнена;

• След процедурата се ползва специален крем, с който поддържате веждите здрави и защитени.

• Резултатът трае между 6 месеца и година в зависимост от типа кожа; Веждите ще са в завършен вид веднага след процедурата.

За повече информация и записвания тел: 0888608915

___________________________________

DermaLife ви представя нова „Кератинова терапия с лифтинг на мигли и вежди“ с френските продукти от Yumi Lashes & Brows. Продуктите са създадени и произведени във Франция при строг качествен контрол, сертифицирани и вписани в CPNP. Ако харесвате естествената и здравословна красота на миглите, значи кератиновата терапия с лифтинг е за васЗдрави, красиви, повдигнати и дълги мигли благодарение на висококачествените продукти и уникалната технология на работа, разработени от бранда и практикувана от специалистите на DermaLife.

Продуктите са създадени на основата на кератин, алое Вера, витамини А, Е, С, В, К, екстракт от пшеница, глицерин, рициново масло, амино киселини, естествени антисептици и антиоксиданти. Процедурата е подходяща за бременни и кърмачки, както и за тези, които са развили алергии към екстеншъни за мигли (миглопластика)! Продуктите с които се работи са без токсини, без алергии, без нежелан страничен ефект и неприятна миризма.