SCULPTRA

SCULPTRA  е одобрен от FDA инжекционен препарат, който помага за постепенно заместване на колагена, който губим с възрастта – най-често срещаният протеин в тялото, който се използва за поддържането на на клетки и тъкани. Постигнатите резултати със Sculptra могат да продължат до две години.

Като поли-L-млечна киселина (PLLA) стимулатор на колаген, Sculptra помага за възстановяване на дълбоката, подлежаща структура на кожата, за да намали мимическите бръчки. Sculptra действа в дълбоката дерма, за да съживи производството на колаген и да помогне възстановяването на вътрешната структура и обем на кожата. Тъй като микрочастиците Sculptra PLLA се абсорбират, те помагат за стимулиране на производството на колаген. Възстановените колагенови нишки започват постепенно да помагат за възстановяване на обема на лицето и запълването на бръчките и гънките.

Как работи Sculptra? Sculptra е направена от биосъвместим, биоразградим, синтетичен материал, наречен поли-L-млечна киселина, който постепенно и естествено се абсорбира от тялото и помага за възстановяване на загубения колаген. Специалистът инжектира продукта в подходящата дермална равнина, където нишките колаген поддържат структурата на кожата. С течение на времето Sculptra помага на тялото да възпроизведе загубения колаген. Броят на назначенията за инжектиране и броят на инжекциите варират в зависимост от това колко колаген е загубен и се преценява от специалист от Dermalife България. Средно са необходими три инжекции за период от няколко месеца.

ЦЕНА 1100 ЛВ.