Филъри

Дермалните временни попълващи средства са много популярни под наименованието “филъри”. Това са вещества, които се инжектират в определени лицеви области и се прилагат за оформяне, контуриране и намаляване на видимите бръчки в областта на лицето, шията, ръцете и деколтето. В по-голямата част от случаите тези средства съдържат хиалуронова киселина (естествена съставна част на кожата) и имат временен ефект, т.е. резорбират се за 6-12 месеца след поставянето им. Най-често третираните кожни зони са: устни, назолабиални гънки, гънки около устата, бръчки по челото и между веждите. През последните години дермалните импланти се прилагат и за скулптуриране на лицето чрез възстановяване на загубени лицеви обеми, т.е за оформяне на скули, брадичка, нос и лицев овал.

Какви са предимствата на процедурата?

Бързо приложение  – отнема до 30 минути след постигане на ефекта на обезболяване. Незабавно настъпване на очаквания резултат – в момента, в който станете от стола на дерматолога, вече ще бъдете с уголемени устни или попълнени бръчки и гънки. Изключително кратък възстановителен период – зачервяването, което остава след инжектирането на хиалуроновата киселина е съвсем краткотрайно и отминава за период до 2 часа дори и при хора с чувствителна кожа. Това означава, че можете да направите процедурата дори по време на обедната си почивка, след което да се върнете и продължите работния си ден. Продължителност на постигнатия ефект след инжектиране на филъра зависи от вида, качеството и количеството на използвания продукт, както и от мимическата активност на лицевите мускули.  Естествена и безопасна процедура с малък риск от нежелани реакции.

 

Dermalife Bulgaria представя хиалуроновите филъри Hyafilia®, които задължително трябва да ОПИТАТЕ ОЩЕ СЕГА! В стремежа си към перфектни резултати и сияйни пациенти, специалистите от Dermalife България инвестират в качеството, иновацията и безопасността на продуктите , с които работят. Не пропускайте възможността да поддържате самочувствието и увереността си. Хиалуроновитe филъри от пето поколение – естетична иновация за красота HYAFILIA® имат доказано качество и безопасност на световно ниво, което ги прави безценен инструмент за постигане на страхотни естетични резултати свързани с една съвършена визия.

Hyafilia® S
Hyafilia ®S е първокачествен, мек, хиалуронов филър и е перфектното решение за освежаване на кожата и бързо и ефективно премахване на фини линии и бръчки. Hyafilia® S е особено подходящ за нежна корекция на мимическите линии в зоната около очите, както и по-деликатни марионетни линии, но също така може да се използва за подобряване формата и обема в зони, като възглавничките на ушите или дори като филър за устни при пациенти, които предпочитат естествени и не толкова обемни устни. Очакваната дълготрайност на резултата е за период от над 6 месеца.
Таргетни зони:
фини периорални линии
нежно контуриране и хидратиране на устни
деликатни марионетни линии
качество на кожата и
коригиране на белези
глабеларни динамични линии
фини линии „пачи крак“
уплътняване на периорбиталната зона
корекции във вътрешна зона под очите „долината на сълзите“

Hyafilia® M
Hyafilia® M се използват за коригиране на дефицити на цяло лице, за корекции на средни до дълбоки линии и бръчки и моделиране на лек обем при по-фини черти на лицето и тънка кожа. Отличен корекционен ефект и естествен външен вид на пациента. Продължителността на запазването на ефекта зависи индивидуално от всеки пациент и неговите особености – възраст, соматичното състояние на организма, собствената му ензимна активност, начин на живот. Очакваната дълготрайност на Hyafilia® M резултата при е за период от над 9 месеца.

Таргетни зони:
-за уплътняване на пухкави и меки устни
-контуриране и оформяне на устни и -периорални линии
-назолабиални линии
-ръце
-за омекотяване и естествен вид на по-скулести лица и първоначална загуба на обем с възрастта
-глабела
-нос

Hyafilia® V
Плътният филър Hyafilia® V е с високо ниво на омрежване и оптимални корекционни качества при загуба на обеми, като подкрепа при структурни промени с напредването на възрастта. Подходящ за коригиране на недостатъчност на брадичка, подчертаване на челюстната линия както при жени, така и при мъже. Възстановяване на дефицити в различни зони на лицето, нехирургични промени във формата на носа, възстановяване и коригиране на обема. Hyafilia®V може да бъде избор на лекаря за използване при различни неинвазивни техники за лифтиране и цялостно структуриране на лицето. Продължителност на ефекта над 12 месеца.

Таргетни зони:
-моделиране скули
-контуриране и оформяне линия и ъгъл на -челюстта
-брадичка
-за плътен дълбок обем при лицево лифтиране и структуриране
-устни
-глабела
-нос
-темпорални зони

 

В DermaLife може да се възползвате от процедурите с филъри, които поставят Д-р Васил Стоянов, Д-р Анелия Христова и Д-р Ива Иванова. Ето и различните видове филъри с които правим скулптуриране, възстановяване на обем и третиране на кожни зони и уголемяване на устни:

 

ФИЛЪРИ: Revolax
ФИЛЪРИ: Juvederm
ФИЛЪРИ: Teosyal 0,7 мл
ФИЛЪРИ: Redensity 2
ФИЛЪРИ: Luminera Hydryal – 1.25 мл
ФИЛЪРИ: Luminera Hydryalix Deep -1,25 мл.
ФИЛЪРИ: Revanesse kiss
Хиауронов бустер – Aquashine 2 мл
Хиауронов бустер -Luminera Hydryal 4% – 1,25 мл