АПТОС

Лифтинги с конците на АПТОС

Методите за лифтирането с конци на Aptos (Аптос) са официално регистрирани през 1996 г. Те са създадени и патентовани от пластичния хирург Марлен Андреевич Суламанидзе, който е признат от световната медицинска общественост като изобретател на първите конци за повдигане на меките тъкани.

Неограничени възможности за корекции. При корекциите на възрастовите изменения на лицето тези разработки позволяват да се изгладят бръчките (в това число дори и изразени), да се извърши повдигане на веждите (за възстановяване на нормалната за младежката възраст т. нар. линия на Оджи), да се подмлади изражението на лицето, значително намалява т. нар. „бузи на булдог“, сформирайки изразен и стегнат контур на долната челюст, позволява да се промени геометрията на устните и да се надигне проекцията на брадичката.

Максимално естествен резултат. Лифтирането (повдигането) на лицето се провежда на дълбочина не повече от 3–5 мм, което изключва риска от увреждането на нервни окончания и големи кръвоносни съдове. При прилагането на избрана технология за лифтиране с конците на Аptos гарантира съхраняване на мимиката и минимален възстановителен период.

Максимална безопасност, минимален травматизъм и продължителен ефект. Това са целите, които създателите на лифтиращите способи с конци преследват в своята работа при създаването на нови продукти. Бърз видим резултат. Повдигането чрез конци на различни зони на лицето продължава не повече от 15 минути, а лифтирането на цялото лице обикновено продължава около половин час.

Първите изменения стават видни веднага след приключване на лифтиращите процедури с конци. След 2–3 седмици резултатите от повдигането достигат своя максимум и се съхраняват от 2 до 5 години в зависимост от материала на поставените конци, от начина на живот и от индивидуалните особености на пациента. За повече подробности се консултирайте с нашите специалисти по естетика в Dermalife България пл. Руски Паметник, бул.”Македония”44 тел: 0888608915

ЦЕНА /лифтинг цяло лице/: 1800 лв