Плазмолифтинг

Plasmolifting Гел: Ново от областта на регенеративната медицина

Процедурата Plasmolifting Gel позволява без хирургична намеса без дългосрочен период на възстановяване и алергични реакции да се достигне ефект на лифтинг на лицето! Ефективността на процедурата е доказана чрез клинични тестове и е одобрена от водещи лекари дерматолози. Плазменият гел активизира скритите ресурси на вашия собствен организъм, буквално връщайки времето назад! Плазменият гел е 100% естествен начин за връщане на младостта и красотата Plasmolifting гел не само поддържа лицето, НО и стимулира регенерацията на тъканите!

– Изравнява релефа на кожата.

– Коригира:

а) дълбоките бръчки;
б) постакне;
в) атрофични ръбове.

– Възстановява загубения обем на тъканите.

– Спира на процесите на стареене.

– Подобрява еластичността на кожата и стимулира обновяването на тъканите. Процедурата се извършва с канюла, след взимане на кръв от пациента и нейната специфична обработка. Процедурата се извършва от Д-р Васил Стоянов

Вижте още тук:

 

___________________________________

ПЛАЗМОЛИФТИНГ (PRP)

Инжекционният метод е подходящ при всички пациенти, които искат да подобрят възрастовите изменения на кожата на лицето, да заличат сухотата и да подобрят тургора на кожата.

 

Плазмолифтинга е инжекционна процедура за въвеждане на тромбоцитна автоплазма в човешката тъкан (PRP – Platelet Rich Plasma technology), т.е. естествен метод на подмладяване и моделиране процесите на регенерация на тъканите. В плазмата (течната част от кръвта) влизат растежни фактори, витамини, ензими, белтъци, хормони и други вещества, притежаващи мощен подмладяващ ефект.

 

Плазмолифтинга е подходящ като профилактика на стареенето на кожата след 28-та година. Повлиява мимическите бръчки и възстановява кожата след прекалено слънцеизлагане. Подходяща процедура за хора с алергии и за онези, които предпочитат максимално сигурните и щадящи методи. Комбинира се отлично с химически пилинги, филъри, мускулен релаксант и лазерни терапии.

 

За продължителни резултати са необходими между 4-6 процедури в интервал три седмици.

 

Медицинска сестра от DermaLife взима една епруветка венозна кръв от пациента. Центрофугира я така, че кръвните елементи да се отделят от течната съставка. Получената плазма, която е богата на тромбоцити се вкарва в повърхностните, средно дълбоките или дълбоките слоеве на кожата със серия от микроинжекции. Предварително се нанася локален анестетик на лицето за повече комфорт на пациента. Ефекта от процедурата и подобряване качеството на кожата се вижда след 14-тия ден от първата процедура.

 

За да откриете най-добрата процедура за вашата кожа, заповядайте на безплатна консултация със специалистите на DermaLife.