Химични пилинги

Химичен пилинг

Химичен пилинг се нарича процедура, при която с помощта на различни киселини се нарушават връзките между клетките, изграждащи повърхностните кожни слоеве, което води до тяхното отпадане и заменяне с нови. Представлява най-популярния от различните видове пилинг, поради своята безопасност и висока ефективност. Прилага се най-често в зоните, изложени на най-интензивно слънчево въздействие – лице, шия, деколте, гърба на ръцете, както и за премахване на пигментации по кожата, изравняване на тена, изглаждане на фини бръчки и линии, освежаване и регенериране, корекция на белези от акне и други. В зависимост от търсения резултат се използват различни видове химичен пилинг. Отличават се по вида на използваната киселина, нейната концентрация, времето за контакт с повърхността на кожата.

Peppermint Skin Peel

Представяме ви нов мек пилинг с напълно иновативна идея. Това не е само пилинг, той е продукт за подмладяване, предназначен да подпомага регенерацията на клетките и да доведе до завладяващи естетични резултати. Активните вещества в пилинга дават незабавни и различни ефекти чрез био ревитализация. Той елиминира стареещите клетки, като същевременно стимулира растежа на нови клетки, необходими за поддържането здравето на клетките. Пилингът се състои от 3 активни вещества. Киселини, овлажнители и естетични подобрители. Има 5 активни киселинни съставки, комбинирани с 6 овлажняващи и естетични бустери за биостимулиране на киселинния ефект на кожата след ексфолиране. 

 

Ментолът е специално избран като активна съставка заради неговите охлаждащи свойства, което намалява усещането за топлина, което активните киселини могат да причинят. Цялостният ефект е комфортна и ободряваща процедура, която ви прави да изглеждате и се чувствате свежи веднага след процедурата.

Peppermint Skin Peel  се прилага за:
Ревитализиране кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете
При пигментация на кожата
Кожна ревитализация 
Разширени пори, фини линии, белези

K-SURGERY PEEL TC PLUS (5 X 5ML)

БИОРЕВИТАЛИЗАЦИЯ НА ВЪТРЕШНИТЕ КОЖНИ СТРУКТУРИ

15% трихлороцетна киселина
5% бадемова киселина
5% койева киселина

Бърз и безболезнен пилинг без ефект на “замръзване”. Дава незабавен резултат, който се подобрява с времето. Подходящ за всички възрасти. Препоръчваме пилингът да се прилага на всеки 7-8 дни в продължение на поне 4-6 сеанса, в зависимост от лечението. След основно почистване на третираната повърхност, подсушаваме кожата и след това нанасяме продукта обилно с ръкавица. Извършваме лек масажира, особено на местата, засегнати от бръчки и линии. По време на нанасянето, което варира в зависимост от типа кожа и характеристиките, пациентът може да почувства леко парене. След няколко минути използваме марля или кърпа с вода, за да почистим добре третираната зона и да премахнем напълно остатъците от продукта. След приключване на лечението нанесяме мек защитен крем. След процедурата кожата ще бъде мека и гладка, а лекото зачервяване ще изчезне за кратко време.