Мезотерапия

Нека поговорим за Dermaheal Dark Circle Solution!

Това е уникален продукт, предназначен за мезотерапия в деликатната зона на очите. Благодарение на уникалната комбинация от биомиметични пептиди, озарява, осветява и овлажнява кожата под очите. Изглажда бръчките и предотвратява образуването им. Значително подобрява еластичността на кожата чрез увеличаване на синтеза на колаген и еластин.

• Изсветляване, озаряване и хидратира кожата около очите.

• Намалява сенките под очите и признаците на умора.

• Подобрява еластичността на кожата на околоочния контур.

Цена: 120 лв.

 

 

 

 

Aquashine BTX

 

Aquashine BTX е иновативен анти-ейдж продукт, който по своята същност представлява мезотерапия с ботокс ефект. В състава му влиза висок процент неомрежена хиалуронова киселина и набор от биомиметични пептиди. Продуктът се фокусира върху няколко основни принципа:

 

■ Хидратация – неомрежената хиалуронова киселина в състава на Aquashine BTX осигурява дълбока хидратация на кожата, подобрява тургора и спомага за заличаване на фините линии.

 

■ Изсветляване – Oligopeptide-3 и Oligopeptide-51 осигуряват бавно и продължително депигментиращ ефект чрез прекъсване на свързването на a-MSH рецептор MC1R с меланина, блокират действието на тирозиназата и не позволяват формирането на нови пигментни петна.

 

■ Миорелаксация – Decapeptide-29 и Oligopeptide-62 работят локално и блокират дозирано екзоцитозата на невротрансмитерната връзка, което води до отслабване на мимическите мускули и редуциране на фините линии по кожата

 

Тази мезотерапия е подходяща за корекция на фини линии, за дехидратирана и фотоувредена кожа. За оптимални резултати е необходимо да се изготви индивидуален терапевтичен план, съставен от нашите дерматолози.

 

 

Revofil Aquashine BTX 

 

Това е инжекционен дермален филър с многопосочно действие за превантивна грижа и контрол на признаците на стареене на кожата. Съставът на Revofil Aquashine BTX е най-интензивен сред продуктите от серията Revofil Aquashine. Комбинацията от хиалуронова киселина, широк спектър от олигопептиди, минерали и витамини осигурява мощен регенеративен и анти-ейдж ефект. Revofil Aquashine BTX стимулира активността на кератиноцитите, засилва синтеза на колаген, еластин и кератин и повишава еластичността на кожата. Комплексното действие на Revofil Aquashine BTX включва също изсветляване на пигментни петна, премахване на белези и постакне, общо повишаване на качеството на кожата. Revofil Aquashine BTX може да се прилага за различни типове кожа.

 

Revofil Aquashine BTX:

 

>може да се използва за възстановяване на тънка, чувствителна и доста обезводнена кожа

>комбинация от олигопептиди и хиалуронова киселина насърчават подобен на ботулинов токсин ефект без никакви странични ефекти

>може да се инжектира както като индивидуален козметичен продукт, така и в комбинация с други биоревитализанти, лазерни процедури и за контуриране на лицето
>ефектът е видим още след първата процедура

 

 

Revofil Aquashine BTX се използва за биоревитализация, влияе на мускулната релаксация на лицето и предотвратяване на образуването на мимически бръчки. Прави
лифтинг и дълбоко овлажняване на дермата на кожата, дори при явни промени, свързани с възрастта. Прибиране на разширените пори и предотвратяване на акне. Поддържане на блясък и гладкост на кожата, както и изсветляване на пигментните петна. Средният ефект от мезотерапията продължава 12 месеца.

 

 

 

Luminera® Hydryal 4%

 

Това е инжекционен дермален филър на основата на високо пречистена неомрежена хиалуронова киселина при 40 mg/ml. Предназначен е за овлажняване на кожата, възстановяване на нейната жизненост и подобряване на еластичността. Инжектира се в средата на дермата за оптимална корекция на умерени бръчки и депресии на кожата. Добавянето на манитол предотвратява оксидативните увреждания и удължава постигнатите резултати.

 

Luminera® Hydryal 4% е предзначен за:

 

– Хидратация и ревитализация на кожата

– Попълване на умерени линии и бръчки

– Повишаване еластичността на кожата

– Омекотяване гънките по лицето

– Повишаване на свежото излъчването

 

 

 

Luminera® Hydryal 2%

Това е инжекционен бустер за кожата, който е базиран на високо пречистена неомрежена хиалуронова киселина при 20 mg/ml. Ревитализира кожата и възстановява нейния хидробаланс. Освен това подобрява еластичността и възстановява блясъка, за по-стегнат и свеж тен. Hydryal 2% изглажда фините линии и повърхностните бръчки и предотвратява образуването на нови. Добавянето на манитол предотвратява оксидативните увреждания и удължава постигнатите резултати.
Hydryal се прилага чрез микроинжекции в повърхностна или средна дерма и може да се използва върху лицето и деколтето. Резултатите са незабавни и зависят от индивидуалните качества на кожата.

Прилагане на продукта: Против стареене~ Подмладяване и хидратация на кожата~ Възстановяване и поддържане на младежки вид~ Повишаване на блясъка и еластичността~ Фини линии и бръчки~ Подобряване на тонуса на кожата

 

 

Dermaheal HL – мезотерапия за лечение на косопад

Ускорено мезо терапевтично средство за борба с косопада, подходящо както за жени, така и за мъже. Този продукт е първокласно решение за спиране на косопада, резултат от възраст, стрес или изтощаване на косата, което напълно се възползва от силата на мезотерапията и е базирано на комплекс от витамини, аминокиселини и биомиметични пептиди. Прилагането на Dermaheal HL срещу косопад, ще стимулира растежа на нова коса и подхрани и заздрави фоликулите на космите.

Този продукт за мезотерапия е създаден на основата на пречистени и ефективни съставки, които да подхранят космите на главата и стимулират техния растеж. Въздействието му включва:

Премахване на различни проблеми със скалпа~ Намаляване на косопада~ Стимулиране растежа на косата~ Подобряване здравината на косъма~ Подхранване на косата~ Овлажняване на скалпа ~Подобряване на кръвообръщението в кожата на инжектирания участък.

Стандартния цикъл по прилагане на Dermaheal HL включва инжектирането на препарата веднъж седмично. Първите резултати могат да се видят след около шест седмици мезотерапия. Прилагането на Dermaheal HL е подходящо при пациенти, които имат косопад в резултат на генетични обусловености, възраст или стрес.

 

Това е неинвазивна процедура, така че пациентите, нормално, могат да продължат с нормалния си график веднага след прилагане. Страничните ефекти са рядко срещани, тъй като всички 56 активни съставки на този продукт за мезотерапия против косопад са био-съвместими с човешкото тяло.