Процедури

Подмладяващи процедури

Подмладяващи

Vivace

HIFU ЛИЦЕ

Микродермабразио

ND: YAG laser

Неоперативна блефаропластика

RF- лифтинг

Безиглена мезотерапия ultrasound

Кислородна терапия

LPG за лице

 

Отслабващи

Неоперативна липосукция с Eximia

HIFU Body

Отслабващи процедури
ЕСТЕТИКА

Естетика

Ботокс

Филъри

Radiesse

SCULPTRA

АПТОС

 

Дерматология

Лечение на акне

Мезотерапия

Плазмолифтинг

Химични пилинги

Лечение на косопад

 

ДЕРМАТОЛОГИЯ
ЕСТЕТИКА-лазер за акне

Мигли и микроблейдинг PhiBrows

 

Лазерна епилация

 

Подмладяващи процедури

Testimonials

Пациентите за нас

Катя Пейчева, София, 45г.

Впечатлена съм от работата на Виктория Стефан, посрещна ме и ме консултира професионално. Предложи ми варианти за лечение на кожата, за които досега никой друг специалист не беше предлагал. Направихме план за лечението ми и в момента съм с много здрава и красива кожа. Препоръчвам ви DermaLife и Виктория Стефан.

Теодора Христова, София, 37г.

Винаги съм се страхувала от лазерните процедури, но щом попаднах в ръцете на Виктория Стефан и нейния екип видях високия професионализъм на работа с тези апарати и ефективността, която дават при подмладяване на кожата. 

Красимира Стоянова, Пловдив, 25г.

Проверих и прочетох за много специалисти преди да се подложа на процедури с филъри за устни. Искрено препоръчвам Д-р Стоянов, защото ме консултира много точно от кое имам нужда и кое в никакъв случай да не правя. Беше много внимателен и с прецизност към естетиката на лицето ми и желанието за по-пухкави устни.

Теодор Стойчев, София, 19г.

Имах акне, което дълго време не се махаше от лицето ми каквото и да пиех и с каквито и кремове да използвах. Един ден видях по телевизията интервю с Виктория Стефан, която показа нов метод с нетермичен плазмен газ за лечение на акне. Сега се чувствам още по-пълноценен и щастлив, защото кожата ми е мека, хубава и нямам последствия от акнето.

Лукс, качество & комфорт

Пишете ни

7 + 5 =