ENDYMED – платформата за 10 години повече младост 

Израелската технология за регенерация и подмладяване ENDYMED беше официално представена в София на двудневен дерматологичен форум от бюти експерта Виктория Естефан. Пред професионалисти от сферата на естетиката и дерматологията Виктория Естефан представи иновациите на новата технология сред които: три полярна радиочестота за стягане и лифтиране на лицето, като бяха представени и новите приставки за обработка на деликатни зони по лицето като околоочната зона. 

“Три полярната радиочестота е най-силната в световен мащаб и действа в дълбочина на дермата, като доставя до 52-55 градуса и се разпределя по-добре, докато познатите моно и биполярната могат да бъдат болезнени и рисковани за кожата”, сподели Виктория Естефан. Екипът на “Дермалайф България” работи от близо месец с новата машина, като първите резултати и отзиви на клиентите са много добри, а резултатите по ефективни и по-бързи.

Endymed има и още някои научно доказани и ефективни процедури като Intensif, която се отличава с нова технология за фракционна радиочестота сред другите микронидлинг технологии с уникалната си 5мм игла за проникване, както и с изключителен, плавен и бърз режим на работа. Intensif намалява дълбоките бръчки, белези от акне и травми,намаляване размерите на порите.

Виктория Естефан запозна присъстващите професионалисти с протоколите на работа и различните процедури, които Endymed има така че всеки бюти център или дерматологична клиника да има повече възможности за лечение на лице и тяло. Endymed се внася в България от румънската компания Beauty One. Предстои Виктория Естефан да представи технологичната машина Endymed в Пловдив и Варна.