CELLUMA led light therapy

Бъдете по-здрави и красиви чрез силата на светлината! Вижте как намаляват вашите фини линии и бръчки по кожата на лицето, как се подобрява състоянието и  еластичността на кожата! Това е възможно без инжекционни и травматични процедури и без операции! ДЕРМАЛАЙФ БЪЛГАРИЯ представя за първи път в нашата страна новата технология за здраве и красота CELLUMA.

Създадена от екип учени на НАСА тази космическа технология от САЩ намира своето приложение в естетиката и терапиите за лечение на болката. Celluma представлява панел с комбинация от три различни LED светлини с различна дължина, които оздравяват, лекуват и се адаптират към вашите нужди за повече здраве и красота.

В рамките на 30 минути led light therapy Celluma въздейства за:

-подмладяващ ефект върху кожата на лицето – стяга кожата, заличава фини линии и бръчки, увеличава производството на колаген и еластин. -лечение на различни състояния на кожата, включително акне и белези от акне, петна от слънце, разширени пори и капиляри.                                            -лечение на косопад, повлиява върху заздравяването на косъмния фоликул и го “събужда”, за да расте по-бързо и устойчиво.                                      -проблеми с мускули и стави, светлината излъчвана от панела профилактира състояния на болка в различни части на тялото- като мускули, стави или сухожилия.                                      -заздравяване на рани след лазерно лечение.

Заповядайте на една терапия със Celluma, това е най-добрата опция за LED светлинна терапия в целия свят. Системата Celluma е спечелила много награди за своята ефективност и приложения в сферата на апаратите с led light therapy. Системата в ДЕРМАЛАЙФ България е одобрена от FDA за лечение на различните състояния на кожата и болка, които ви споменахме преди малко. Този Celluma панел е с повече медицински приложения и качества от всяко друго устройство от този вид. Celluma се счита в световен мащаб за най-добрата в класа LED светлинна терапия за клинична употреба. Безопасна, ефективна и ориентирана към резултати, Celluma е професионалния естетичен панел, който ще ви даде по-добро качество на живот и по-млада кожа без никаква болка и външна намеса.

Терапията със Celluma се извършва в кабинет на Дермалайф България след почистване на лицето или частта от тялото, която ще бъде третирана. При терапия на лицето, пациента е в легнало положение с предпазни очила на лицето, предоставени от нашия терапевт. Една терапия е с продължителност 30 минути. По протокол на фирмата производител за постигането на целите и достигането на 100% ефект трябва да бъдат направени 12 терапии за един месец /30 календарни дни/.

ДЕРМАЛАЙФ България предлага пакет от 12 процедури на ексклузивна цена от 450 лв! За допълнителна информация тел: 0888608915