БЮТИ БЛОГ

Виктория Стефан представи антиейдж храни в ефира на БТВ
 
Скъпи приятели на #Dermalife Bulgaria. Имах възможността да покажа в рубриката “Да шеф” по БТВ две рецепти за храна, която подмладява. Знаете, че в моя концептуален център винаги съчетаваме процедурите за подмладяване и регенерация на кожата с холистичния подход за здравословно хранене и позитивно отношение към живота.
Виктория Стефан представи продуктите на ВЕДРА пред козметици в София
 
При голям интерес премина презентацията на Виктория Стефан, специалист по регенеративна медицина пред козметици от цялата страна по време на “Beauty Woman Academy”, което се проведе в София. Собственичката на “Дермалайф България” представи продуктите на Фирма “Ведра” и по-точно козметичната линия CELLTERMI Professional за възстановяване, активиране и нова енергия за клетките. 
Виктория Стефан в ефира на Euronews България
 
Как да поддържаме кожата през лятото и какви грижи за полагаме за нея. Това беше основната тема на разговора в ефира на предаването “Добро утро Европа” по телевизия Euronews България. Спецалиста от Дермалайф България, Виктория Стефан разказа кои са най-подходящите процедури за лятото и как да избираме слънцезащитните продукти.
Виктория Стефан за новата технология VIVACI пред сп. Banker Special
 
В стремежа си да направят най-доброто за кожата, така че тя да остане по-дълго време здрава и красива, специалистите от Dermalife България инвестират в нови технологии от сферата на регенеративната медицина, които дават и нови насоки в развитието на естетиката и красотата.

Виктория Стефан от DermaLife гост в ефира на “България он ер”

Виктория Стефан гостува в сутрешния блок на телевизия “България он ер” за да сподели за най-често срещаните проблеми, които се появяват след преболедуване на Ковид-19. А това са промяна на състоянието на кожата и косата.

“Хората трябва да следят за изсушаване на кожата, подпухналост, дехидратация и засилване на косопад. При тези симптоми е добре де потърсят специалист”, заяви специалистът по медицинска физика и собственик на концептуален център за здраве, дерматология и естетика DermaLife , Виктория Стефан в студиото на “България сутрин”.