БЮТИ БЛОГ

Ендокринологът д-р Константин Маламов в Дермалайф

За първи път един от популярните специалисти в сферата на храненето и диететиката д-р Константин Маламов ще преглежда и консултира пациенти на 15-ти юни.

ENDYMED – платформата за 10 години повече младост 

Израелската технология за регенерация и подмладяване ENDYMED беше официално представена в София на двудневен дерматологичен форум от бюти експерта Виктория Естефан. Пред професионалисти от сферата на естетиката и дерматологията Виктория Естефан…

ВИКТОРИЯ ЕСТЕФАН Е НОВИЯ ТРЕНЬОР НА BEAUTYONE ЗА БЪЛГАРИЯ

Собственика на Dermalife България, Виктория Естефан ще бъде новият треньор в семейството на “BeautyOne”- един от лидерите в дистрибуцията на естетично – медицинско оборудване в последните 20 години за Румъния и България.

Какво е LED светлинна терапия и как Celluma подмладява кожата и лекува косопад?
 
Светлинната терапия се прилага чрез специфични дължини на вълните,а доставената енергия се използва за лечение на…
НОВО ЛЕЧЕНИЕ ЗА БЕЛЕЗИ ЩЕ ПРЕДЛОЖАТ НА ДЕБОРА
 
Иновативно лечение на белези ще предложи специалиста по регенеративна медицина и лазерна естетика Виктория Стефан…
КАКВИ СА ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА КОЖАТА ОТ СЛЪНЧЕВОТО ИЗГАРЯНЕ И КАКВИ ПРОЦЕДУРИ МОГАТ ДА СЕ ПРАВЯТ ПРЕЗ ЛЯТОТО?
 
Вижте интервюто на Виктория Стефан от Дермалайф България в ефира на Bulgaria on air
ВИКТОРИЯ СТЕФАН: ПОВЕЧЕ МЛАДОСТ БЛАГОДАРЕНИЕ НА РЕГЕНЕРАТИВНАТА МЕДИЦИНА
 
Какво представлява регенеративната медицина и как помага в сферата на естетиката за това да имаме по-млада и здрава кожа. Това са част от отговорите, които дава в новото интервю за телевизия Nova News, Виктория Стефан от “Dermalife Bulgaria”.
Виктория Стефан представи антиейдж храни в ефира на БТВ
 
Скъпи приятели на #Dermalife Bulgaria. Имах възможността да покажа в рубриката “Да шеф” по БТВ две рецепти за храна, която подмладява. Знаете, че в моя концептуален център винаги съчетаваме процедурите за подмладяване и регенерация на кожата с холистичния подход за здравословно хранене и позитивно отношение към живота.
Виктория Стефан представи продуктите на ВЕДРА пред козметици в София
 
При голям интерес премина презентацията на Виктория Стефан, специалист по регенеративна медицина пред козметици от цялата страна по време на “Beauty Woman Academy”, което се проведе в София. Собственичката на “Дермалайф България” представи продуктите на Фирма “Ведра” и по-точно козметичната линия CELLTERMI Professional за възстановяване, активиране и нова енергия за клетките. 
Виктория Стефан в ефира на Euronews България
 
Как да поддържаме кожата през лятото и какви грижи за полагаме за нея. Това беше основната тема на разговора в ефира на предаването “Добро утро Европа” по телевизия Euronews България. Спецалиста от Дермалайф България, Виктория Стефан разказа кои са най-подходящите процедури за лятото и как да избираме слънцезащитните продукти.
Виктория Стефан за новата технология VIVACI пред сп. Banker Special
 
В стремежа си да направят най-доброто за кожата, така че тя да остане по-дълго време здрава и красива, специалистите от Dermalife България инвестират в нови технологии от сферата на регенеративната медицина, които дават и нови насоки в развитието на естетиката и красотата.

Виктория Стефан от DermaLife гост в ефира на “България он ер”

Виктория Стефан гостува в сутрешния блок на телевизия “България он ер” за да сподели за най-често срещаните проблеми, които се появяват след преболедуване на Ковид-19. А това са промяна на състоянието на кожата и косата.

“Хората трябва да следят за изсушаване на кожата, подпухналост, дехидратация и засилване на косопад. При тези симптоми е добре де потърсят специалист”, заяви специалистът по медицинска физика и собственик на концептуален център за здраве, дерматология и естетика DermaLife , Виктория Стефан в студиото на “България сутрин”.