НОВО ЛЕЧЕНИЕ ЗА БЕЛЕЗИ ЩЕ ПРЕДЛОЖАТ НА ДЕБОРА

Иновативно лечение на белези ще предложи специалиста по регенеративна медицина и лазерна естетика Виктория Стефан на семейството на пострадалото момиче от Стара Загора, съобщиха от столичната клиника “Дермалайф България”. 

„Разработила съм два варианта, които да предложа за възстановяване  на кожата на младото момиче. Първият е мой патент, лечение с нетермичен плазмен газ. При него кожата се регенерира и заглажда, работи се директно върху белегабез болка и се прилага в рамките на няколко месеца, до пълното изчезване на белезите. С този метод успешно лекувам различни видове кожи, които имат подобни белези от пластични операции, наранявания или белези от акнеВ допълнение ще катализираме процеса на възстановяване на кожата като се направят и серия от инжектиране на плазма в засегнатите участъци. 

Вторият вариант е Vivace – световно признат метод, който дава страхотни резултати, благодарение на това, че съчетава в себе си три мощни технологии. Повърхността на кожата се ремоделирачрез собствените и регенеративни функцииПри този метод се осъществява проникване в дълбочина на белега с радиочестотна енергия и стимулиране производството на колаген и еластин. Червената LED светлина пък активира подобряването текстурата на кожата.

От години изучавам световните иновации, които прилагам за лечение на кожата в България и ще се радвам, ако може да подобрим качеството и да излекуваме кожата на пострадалото момиче, споделя Виктория Стефан.