ИНФУЗИОННА ТЕРАПИЯ е част от концепцията на Dermalife за подпомагане здравето и превенцията на нашите пациенти. Терапиите се извършват от специалист анестезиолог в лекарския кабинет на Dermalife след предварителна консултация и избор на определена терапия, която да отговори на нуждите на нашите пациенти. Инфузионната терапия се прилага чрез абокат и е с различна продължителност между 30 до 60 минути и се осъществява под постоянен лекарски контрол. Инфузионните терапии са изработени от екип от специалисти в Германия и са гаранция за висока ефективност и селектирани витамини, минерали и микроелементи. Вижте предлаганите инфузионни терапии в Dermalife.

1. ПОВИШАВАНЕ НА ИМУНИТЕТА
Терапията съдържа коктейл от витамини, минерали и антиоксиданти. Препоръчва се да се прилага при хора, които боледуват често, по време на епидемия или при екзотични пътувания.
ЦЕНА: 180-400 ЛВ.
 
2.ХИДРАТИРАНЕ НА ОРГАНИЗМА
Терапията съдържа коктейл от витамини и микроелементи. Препоръчва се да се прилага на хора, които страдат от хронична умора, дехидратация на тялото, главоболие или преди физическо усилие.
ЦЕНА: 180 лв.
 
3.ДЕТОКС ПРОГРАМА
Терапията съдържа витамини и антиоксиданти. Прилага се за прочистване на организма, при хранителни проблеми и отслабване.
ЦЕНА: 180 ЛВ
 
4. ЕНЕРГИЯ
Терапията съдържа аминокиселини и витамини. Препоръчва се да се прилага при хора, които боледуват, при натоварване, пролетна умора или други сезонни процеси, които влияят негативно на организма. 
ЦЕНА 180 ЛВ.
 
5. АНТИ ЕЙДЖИНГ 
Терапията е изключително популярна и се препоръчва на хора, които искат да запазят по-дълго време млада кожата си. Прилага се при слънчеви изгаряния, при различни терапии свързани с регенерацията на кожата и при важни събития, където трябва да изглеждате много добре.
ЦЕНА: 200-400 ЛВ
 
6. ПОВЕЧЕ СИЛА
Това е един невероятен коктейл от витамини, аминокиселини и електролити. Препоръчва се на хора които искат да качват мускулна маса, също преди и след физическо и спортно натоварване.
ЦЕНА: 200 ЛВ
 
7. ПОСТ КОВИД ТЕРАПИЯ
Специализиран коктейл, който съдържа витамини, минерали, магнезий и глутатион. Препоръчва се да се прилага на хора, които са преболедували Ковид -19.
ЦЕНА: 400 лв
 
8. ТЕРАПИЯ ПРОТИВ МАХМУРЛУК
Коктейлът съдържа антиоксиданти и витамини и позволява на всеки да се почувства по-бързо във форма и готов за ежедневието си. Препоръчителна е терапията да се прилага при хора, които редовно надвишават приема на количеството алкохол в организма.
ЦЕНА: 200 лв
 
9. РЕПРОДУКТИВНА ТЕРАПИЯ
Коктейлът за тази терапия съдържа антиоксиданти, витамини и аминокиселини. Препоръчва се при жени и мъже, които имат репродуктивни проблеми.
ЦЕНА: 400 ЛВ
 
10. ПРИЕМА НА “ЖЕЛЯЗО”
Терапията включва коктейл от витамини и  желязо и е препоръчителна при хора, които имат дефицитна анемия на “желязо”, витаминен дефицит или  не усвояват “желязото” в организма.
ЦЕНА: 500 ЛВ.