Ендокринологът д-р Константин Маламов в Дермалайф

 

За първи път един от популярните специалисти в сферата на храненето и диететиката д-р Константин Маламов ще преглежда и консултира пациенти на 15-ти юни  /събота/ в “Дермалайф България” в София на бул. Македония 44.

Ако имате вече направени изследвания, ако търсите специалист ендокринолог, който да ги анализира и да ви даде най-доброто решение на вашите хранителни проблеми или заболявания свързани с инсулинова резистентност, хашимото и други, заповядайте на преглед и консултация.

Всяка консултация  с д-р Маламов е с продължителност 45 минути и се осъществява след предварително записване на тел: 0887812200. Цената на консултацията е 150 лв. Д-р Маламов ще ви консултира и при проблеми със съня, както и за прилагането на нови интравенозни терапии за подмладяване на тялото, по-силен имунитет, пептитни инжекции и други иновативни терапии. 

Д-р Маламов ще ви консултира и за храните и изготвянето на индивидуален режим на хранене, хранителни добавки и регулиране на теглото. Заповядайте в Дермалайф България, където превенцията за здраве е наш основен приоритет, паралелно с налагането на технологичните новости в сферата на лазерната естетика и регенеративна медицина.