Стартираме новата програма за стягане, отслабване и оформяне на тялото за всички, които търсят алтернативни начини как да влязат във форма, без мъчителни диети или постоянни тренировки във фитнеса. 30 дни са достатъчни,за да приучим тялото как да се освобождава от излишните килограми и как да имате по-добро качество на живот и самочувствие като постигнете от -5 до -8 килограми за действието на тази програма. Какво получаваш?

-процедури за контуриране на тялото с LPG /най-добрата френска технология), за да не задържаш вода и да не се подуваш, да отпушим лимфата и да стартираме процеса на детокс и отслабване!
– електро мускулна стимулация (пасивен фитнес) докато лежиш апарата стяга зони: ръце, дупе, бричове, корем. Превръща мастните натрупвания в мускулни влакна и подпомага отслабването. 
-HIFU (хайфу) процедури за тяло, за да стегнем кожата и да премахнем мастните натрупвания в определени зони.
– LIPO (инжекционна мезотерапия) разработена за проблемни участъци. Стопява мастните депа, натрупани като излишни килограми в тялото. За броени дни премахва и стяга зоната, която е третирана.

Влез във форма за 30 дни в Dermalife България и получаваш подарък БЕЗПЛАТНА ⭐️ ЕДНОСЕДМИЧНА ФИТНЕС КАРТА, за да те стимулираме и да започнеш нов живот за твоето тяло! Програмата гарантира безпроблемно сваляне между 5-9 кг за 30 дни*. (*индивидуалната консултация и комбинирането на различните технологии за отслабване в Dermalife България в зависимост от вашите натрупани килограми).

ПАКЕТ 1:
Електро магнитна стимулация на мускулите – 10 процедури
LIPO – инжекционна мезотерапия – 4 броя
ХАЙФУ – стягане на кожата в третирана зона за отслабване -1 бр.
ЦЕНА: 1100 лв.
ПАКЕТ2 :
LPG -терапия за цяло тяло – 10 процедури 
LIPO- инжекционна мезотерапия -4 броя
ЦЕНА: 850 лв.

/Програмата за отслабване се назначава след съответната консултация с наш специалисти, по време на едномесечната програма получавате безплатна седмична карта за фитнес във веригата Pulse Fitness. Заплащането на съответния пакет се извършва при стартирането на избраната програма/. Може да се възползвате от програмата за отслабване през януари, февруари и март 2023 година.

За допълнителна информация и записвания 📞088 8608915 Виктория Стефан * бул. Македония №44