Виктория Стефан представи продуктите на ВЕДРА пред козметици в София
 
При голям интерес премина презентацията на Виктория Стефан, специалист по регенеративна медицина пред козметици от цялата страна по време на “Beauty Woman Academy”, което се проведе в София. Собственичката на “Дермалайф България” представи продуктите на Фирма “Ведра” и по-точно козметичната линия CELLTERMI Professional за възстановяване, активиране и нова енергия за клетките.

Виктория Стефан сподели, че работи изцяло в сферата на регенеративната медицина и прилага иновативни продукти, които дават ефект и стимулират собствените възстановителни процеси в кожата. Именно PURE SERUM от Celltermi е мезотерапия за лице против стареене. Продукта регенерира кожата и подобрява изсветляването й чрез формула с растежен фактор и специализирани избелващи съставки, които подпомагат бързото активиране на кожата. 

При PURE SERUM може да използвате и апаратни процедури като HIFU лифтинг за още по-бърз ефект, посъветва Виктория Стефан. Тя каза още, че Celltermi Lipo е истинска иновация, която позволява бърза липолиза и потиска натрупването на мазнини. А как да се борим срещу алопецията – един от големите проблеми, както при мъжете така и при жените?  Използвайте Celltermi Alo, който създава здрава коса, като забавя косопада и укрепва плътността на косата, действа директно върху скалпа. 

Какви са протоколите на приложение и как да се използват продуктите? С лични консултации на щанда на “Ведра” завърши обучителната лекция на Виктория Стефан и нейните партньори от фирма “Ведра”.