Виктория Стефан представи антиейдж храни в ефира на БТВ
Скъпи приятели на #Dermalife Bulgaria. Имах възможността да покажа в рубриката “Да шеф” по БТВ две рецепти за храна, която подмладява. Знаете, че в моя концептуален център винаги съчетаваме процедурите за подмладяване и регенерация на кожата с холистичния подход за здравословно хранене и позитивно отношение към живота.

Благодаря за поканата на прекрасната @vessizurbrugg да гостувам в нейната рубрика в “Преди обед”, за да споделя мечтата си, хората да бъдат по-дълго време красиви, благодарение на иновациите в регенеративната медицина да запазим кожата и тялото по-дълго време в златната среда.

В предаването показах две любими авторски рецепти, които ще ви помогнат да свалите холестерола и да нормализирате кръвното. Знаете че в Dermalife България🧤 работим цялостно за вашето здраве и красота. Заповядайте на консултация: Съхраняваме младостта ви за години напред!

Вижте цялото предаване тук:

📌София, Руски паметник, бул. Македония 44      📞088 8608915

 

#dermalifebulgaria #викториястефан #dermatologia #dermatologia #sofia #regenerativemedicine #regenerative #filler #hifu #plasmagelfiller #plasmalift #plasmagel