ВИКТОРИЯ ЕСТЕФАН Е НОВИЯ ТРЕНЬОР НА BEAUTYONE ЗА БЪЛГАРИЯ

Собственика на Dermalife България, Виктория Естефан ще бъде новият треньор в семейството на “BeautyOne”- един от лидерите в дистрибуцията на естетично – медицинско оборудване в последните 20 години за Румъния и България. Компанията стана популярна с представянето на революционни топ технологии от престижни международни марки, които прилага в естетиката и дерматологията, както инвестира и в обучения на бюти експерти.

Виктория Естефан посети новият шоурум на компанията в Букурещ, за да бъде представена официално на целия екип. Тя ще бъде включена в програмата Beauty Expert 2024 на BeautyOne Bulgaria още със старта на новата година, за да стартира обучителните срещи на българските бюти експерти.

“Щастливи сме, че тя ще ни сподели от своя опит и знания в сферата на лазерите и технологиите за регенерация и подмладяване на кожата. Вярваме, че заедно ще ви предадем тези знания и на вас”, споделиха по време на официалното представяне от мениджмънта на компанията.

Новия шоурум на BeautyOne в Букурещ е повече от красиво преживяване – той е знак за визията и отговорността към красотата на клиентите. “Тук се чувствам изключително добре приета и благодаря за поканата, аз съм работила с част от марките, които се представят още преди години, но сега всичко това което виждам е още едно ниво по-високо технологично постижение. Всичко това което искаме да дадем на нашите клиенти това е – стил, красота, качество и иновация в естетиката!”

Виктория Естефан присъства и на Коледното парти на BeautyOne, което събра професионалисти и партньори на компанията от Румъния и България. Още със старта на 2024 година в Dermalife България в София на пл. Руски паметник /бул. Македония 44/ ще може да се възползвате от най-новите бюти технологии за подмладяване, регенерация и отслабване, благодарение на последните технологии “Eximia” и “Endymed”.